Over Dégra

Wij zijn DÉGRA, familiebedrijf sinds 1977 gevestigd in Numansdorp op het Zuid-Hollandse eiland Hoeksche Waard net onder Rotterdam. Met ons team van inmiddels meer dan 30 collega's werken wij samen aan betrouwbare werktuigbouwkundige oplossingen. We zijn betrokken, persoonlijk, enthousiast en hebben plezier en passie voor ons werk.

+45 jaar geschiedenis van het familiebedrijf

DÉGRA is in 1977 opgericht door Jan-Piet en Jannie de Graaf destijds met het bedrijf aan huis. In de beginjaren toegespitst op maatwerk baggerzuigers, slootmachines en hydraulische systemen. In de afgelopen jaren hebben alle drie de kinderen: Jan-Willem, Marieke en Christien de Graaf het stokje van hun ouders overgenomen en de werkzaamheden uitgebreid. Inmiddels heeft het team ruim 15fte aan engineers in Numansdorp en bovendien heeft Dégra tegenwoordig ook een onderneming in Barneveld welke actief is in control engineering (waar nog eens ca. 7fte aan engineers vertegenwoordigd is).  Zodoende is DÉGRA een servicegerichte onderneming die van A tot Z werktuigbouwkundige oplossingen realiseert. De gemoedelijke sfeer die hoort bij een familiebedrijf is iets dat we koesteren.

Waarom (doen we wat we doen)

"Met plezier onze boterham kunnen verdienen in de techniek." En daar zijn we dankbaar voor. 

Bij ons is iedere dag anders. Bovenal hebben we plezier in ons werk! We hanteren christelijke normen en waarden en hechten veel waarde aan respect voor elkaar. Dit uit zich in eerlijke verwachtingen naar elkaar, openheid, mentaliteit, beleefdheid en dankbaarheid dat we met elkaar zodoende onze boterham kunnen verdienen. We zijn dankbaar dat we met elkaar ons werk mogen doen!

Dit zijn de belangrijkste punten in ons dagelijks werk.

  • We doen ons werk met plezier.
  • Schakelen snel en zijn wendbaar.
  • Werken samen aan slimme en praktische technische oplossingen.

Één team

Inmiddels is DÉGRA verhuisd en zijn er stoelen en tafels bijgeschoven. Hoewel het team is gegroeid drinken we, net als vroeger, gezamenlijk koffie en zitten we 's middags met elkaar aan de eettafel. Dit zijn belangrijke afstemmingsmomenten van grote waarden. Een moment om te checken hoe het gaat met het werk, maar ook met elkaar. Wil je kennis maken met (het overgrote deel van) het team? Bekijk de foto's hieronder.