Welkom bij DÉGRA

Wij zijn DÉGRA, familiebedrijf sinds 1977. Met een team van inmiddels meer dan 28 collega's werken wij samen aan betrouwbare werktuigbouwkundige oplossingen. We zijn betrokken, persoonlijk, enthousiast en hebben plezier en passie voor ons werk.

45 jaar DÉGRA, toen en nu

DÉGRA is in 1977 opgericht door Jan-Piet en Jannie de Graaf. In de beginjaren toegespitst op maatwerk baggerzuigers, slootmachines en hydraulische systemen. In de afgelopen jaren hebben Jan-Willem, Marieke en Christien de Graaf het stokje van hun ouders overgenomen en de diensten uitgebreid. Zodoende is DÉGRA een service-gerichte hydrauliekspecialisten die van A tot Z oplossingen realiseert. De gemoedelijke sfeer die hoort bij een familiebedrijf is iets dat we koesteren.

Waarom (doen we wat we doen):

"Met plezier onze boterham kunnen verdienen in de techniek." En daar zijn we dankbaar voor. 

Bij ons is iedere dag anders. Bovenal hebben we plezier in ons werk! We hanteren christelijke normen en waarden en hechten veel waarde aan respect voor elkaar. Dit uit zich in eerlijke verwachtingen naar elkaar, openheid, mentaliteit, beleefdheid en dankbaarheid dat we met elkaar zodoende onze boterham kunnen verdienen. 

Dit zijn de belangrijkste punten in ons dagelijks werk.

  • We doen ons werk met plezier.
  • Schakelen snel en zijn wendbaar.
  • Werken samen aan slimme en praktische technische oplossingen.

Één team

Inmiddels is DÉGRA ook verhuisd en zijn er stoelen en tafels bijgeschoven. Hoewel het team is gegroeid drinken we, net als vroeger, gezamenlijk koffie en zitten we 's middags met elkaar aan de eettafel. Dit zijn belangrijke afstemmingsmomenten van grote waarden. Een moment om te checken hoe het gaat met het werk, maar ook met elkaar. Wil je kennis maken met (het overgrote deel van) het team? Bekijk de foto's hieronder.