Mechatronica MBO - HBO

Ben jij op dit moment bezig met een studie mechatronica (MBO of HBO) en wil je graag een stageplaats waarbij je jezelf kan ontwikkelen en een kijkje kan nemen achter de schermen? Kom dan eens langs om kennis te maken!

Waarom een stage bij DÉGRA

We gunnen je een geschikte leeromgeving waar je echt mag laten zien wat je kan. We zijn een ervaren familiebedrijf met veel jonge collega's. Ons koffiemoment is tegelijkertijd een overlegmoment, je bent dus overal direct bij betrokken. Je krijgt een eigen werkplek en mag jezelf zien als volwaardig lid van ons team.

Ontdek meer over DÉGRA.

Ons aanbod

Hydrauliek, besturingstechniek en aandrijftechniek, dat is waar onze interesse ligt. Die van jou ook? Leuk! Kom stage lopen bij DÉGRA. Onze werkplaats is voorzien van twee 16 tons bovenloopkranen, ons wagenpark bestaat uit diverse heftrucks van 2 tot 16 ton pick en carry kraan. We werken dagelijks aan mooie technische projecten. Van kleine aanvragen tot grote engineeringsopdrachten. Voor binnenlandse, en buitenlandse klanten. Op deze pagina vind je voorbeelden van onze laatste projecten. 

Stage in de Hoeksche Waard

Studeer je momenteel in Rotterdam, Delft, Dordrecht, Breda of omgeving? Dan is de Hoeksche Waard dicht bij huis. Een stageplek vinden in de Hoeksche Waard, zo lekker dichtbij Rotterdam is geweldig. Wij begrijpen dat je een stage zoekt bij een bedrijf dat bereikbaar is met het openbaar vervoer. Je zult zien dat Dégra redelijk makkelijk te bereiken is met OV vanaf Rotterdam Zuidplein met de bus. We hebben ook collega's die woonachtig zijn in de nabije omgeving bijvoorbeeld uit Dordrecht, Alphen aan de Rijn, Rotterdam, maar ook uit Dirksland, Middelharnis, St. Philipsland en Tholen. Zodoende zou je zomaar aan een carpool rit kunnen denken om ons stageadres te kunnen bereiken.