Legal, Insurance & HR Services Specialist (MBO)

Ben jij op dit moment bezig met de opleiding Legal, Insurance & HR Services en ben jij opzoek naar een stageplek in de richting van front office en HR? Met deze stage kan je je ontwikkelen op het gebied van personeelszaken, front office en de dingen daaromheen zoals inkomende post, opleidingen en ook een stukje administratie. Je loopt mee achter de schermen bij de collega’s die zich met bovenstaande functies bezighouden. Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen, neem dan contact op met de aangegeven adresgegevens!

Stage in de Hoeksche Waard

Studeer je momenteel in Rotterdam, Delft, Dordrecht, Breda of omgeving? Dan is de Hoeksche Waard dicht bij huis. Een stageplek vinden in de Hoeksche Waard, zo lekker dichtbij Rotterdam is geweldig. Wij begrijpen dat je een stage zoekt bij een bedrijf dat bereikbaar is met het openbaar vervoer. Je zult zien dat Dégra redelijk makkelijk te bereiken is met OV vanaf Rotterdam Zuidplein met de bus. We hebben ook collega's die woonachtig zijn in de nabije omgeving bijvoorbeeld uit Dordrecht, Alphen aan de Rijn, Rotterdam, maar ook uit Dirksland, Middelharnis, St. Philipsland en Tholen. Zodoende zou je zomaar aan een carpoolrit kunnen denken om ons stageadres te kunnen bereiken.

Uiteraard is deze Hoeksche Waardse stageplek ideaal terrein voor studenten uit Numansdorp, Klaaswaal, Zuid-Beijerland, Goudswaard, Strijen, 's-Gravendeel, Puttershoek, Westmaas, Maasdam, Mijnsheerenland, Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Piershil en Heinenoord. Want wie wil er nou niet op 't eiland blijven voor z'n stage?